Το ψωμί του τοστ
φέρνει το «κάτι παραπάνω» στη διατροφή μας
διαβαστε αναλυτικα

Εσείς γνωρίζετε ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού, όλων των ηλικιών, στη χώρα μας δεν προσλαμβάνει τις απαραίτητες ημερήσιες ποσότητες σε βιταμίνες και μέταλλα;

Κι όμως αυτό έδειξε η μεγάλη Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής & Υγείας ( ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ.) που εκπονήθηκε από το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Συγκεκριμένα στο σίδηρο εντοπίστηκε χαμηλή πρόσληψη στο 35% του πληθυσμού, στο ασβέστιο στο 66%, στο φολικό οξύ στο 83% , ενώ στη βιταμίνη D το ποσοστό ανέρχεται στο 98%. H εταιρία Παπαδοπούλου έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα τη δημιουργία προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, συνεργάστηκε με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και αξιοποίησε τα αποτελέσματα της μελέτης. Δημιούργησε ένα νέο ψωμί του τοστ, το Παπαδοπούλου Plus με ασβέστιο, σίδηρο, φολικό οξύ & βιταμίνη D για να συμβάλλει στην πρόσληψη αυτών των απαραίτητων στοιχείων για τον οργανισμό κάνοντας έτσι την αγαπημένη καθημερινή συνήθεια του τοστ και του σάντουιτς πιο ωφέλιμη.

Τοστάκι από το πρωί…

Το πρωινό είναι το πρώτο γεύμα της ημέρας και το πιο σημαντικό. Μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές για το πρωινό μας είναι το τοστ. Γρήγορο, νόστιμο και θρεπτικό, είναι το αγαπημένο όλη της οικογένειας! Και πόσο μάλλον όταν το ψωμί του τοστ είναι το «Παπαδοπούλου Plus που είναι πηγή απαραίτητων για τον οργανισμό βιταμινών και μετάλλων, που όλοι μας έχουμε ανάγκη , αλλά πολλοί από εμάς δεν προσλαμβάνουμε στις απαραίτητες ποσότητες.

Τοστάκι όλη μέρα…

Τοστάκι για το σχολείο, τοστάκι για το γραφείο, τοστάκι για δεκατιανό ή για τις εκδρομές. Αγαπημένο σνακ για όλη την οικογένεια , μια μικρή απόλαυση στην καθημερινότητα μας από το πρωί που ξεκινάμε μέχρι αργά το βράδυ, που θα επιστρέψουμε στο σπίτι.

Το νέο ψωμί «Παπαδοπούλου Plus φέρνει το «κάτι παραπάνω» στη διατροφή μας αφού οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει έχουν πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό μας:

Όλα αυτά βέβαια στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Το σταρένιο ψωμί του τοστ Παπαδοπούλου Plus ήρθε για να μας φροντίσει, καθώς κάνει την αγαπημένη καθημερινή συνήθεια του τοστ και του σάντουιτς πιο ωφέλιμη για όλη την οικογένεια, αφού αποτελεί πηγή πολύ σημαντικών στοιχείων που όλοι έχουμε ανάγκη για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού μας

Για περισσότερες πληροφορίες στο: www.papadopoulou.gr
Και στη σελίδα μας στο Facebook
Advertisement